Szöszmötölő Kézműves Alkotótábor

2023. augusztus 7 – 11.      8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek / Parkerdei élmények rendezvénypark

Téma: Színes-kockás-csíkos-pöttyös csecsebecsék.  Kedves kabalákat, játékokat készítünk a táborban ezernyi féle alapanyagból. A kézműves barkácsolásban a ragasztó, a szeg és a tű megfér egymás mellett, hiszen itt minden ötlet megvalósulhat! Naponta 4-5 féle különböző foglalkozásban próbálhatod ki magad. Fával, papírral, fonallal, nemezzel és rengeteg természetben található alapanyaggal szöszmötölünk és játszunk egész héten. Fogd meg, gyúrd, simítsd az anyagot, barkácsolj velünk!

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (6-15 éves korig), akik szívesen végeznek aprólékos kézműves tevékenységet, szeretnek nyírni, ragasztani, nem idegenkednek a sokszínű alapanyagok használatától.

Részvételi díj: 28.500,-Ft /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, alapanyagok, eszközök, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi heti bérlet

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor létszáma megtelt. 

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

 

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték program