Szöszmötölő Kézműves Alkotótábor

2021. augusztus 9 – 13. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Vendégház  

Téma: Szivárvány. Ezerszínű kézműves barkácsolásban lehet részed a táborban, ahol naponta 4-5 féle különböző foglalkozásban próbálhatod ki magad. Fával, papírral, fonállal, nemezzel és rengeteg természetben található alapanyaggal szöszmötölünk és játszunk egész héten.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (6-15 éves korig), akik szívesen végeznek aprólékos kézműves tevékenységet, szeretnek nyírni, ragasztani, nem idegenkednek a sokszínű alapanyagok használatától.

Ár: 23.000,-Ft /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín 

Kedvezményes ár: 22.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő szöszmötölők”, vagy „maszatoló testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Kérlek, válassz a többi tábori lehetőség közül.

 A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

szuloi tajekoztato2021

eu_nyilatkozat2021

hozzajarulo nyilatkozat 2021

szuloi nyilatkozat onallo2021

Galéria

A galériába a tavalyi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén, újra, új kalandokkal, veletek! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek

A német szórakoztató