Szöszmötölő Kézműves tábor

2024. augusztus 12 – 16.      8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Pepi-kert, Arborétum Rendezvénypark

Téma: Színek és fonatok. Ezerszínű kézműves barkácsolásban lehet részed a táborban, ahol naponta 4-5 féle különböző kézműves technikát ismerhetsz meg. Rajzolunk, fűzünk, szövünk és szegelünk, hiszen a barkácsolás a legjobb dolog a világon! Fából, ágakból mohával építünk kuckót, gyönggyel és festékkel díszítünk mindent. Összehorgoljuk, fonjuk a világot: Szöszmötölők vagyunk.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (6-15 éves korig), akik szeretik a változatos kézműves tevékenységet, szeretnek nyírni, ragasztani, nem idegenkednek a sokszínű alapanyagok használatától.

Részvételi díj: 32.000,-Ft  /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, foglalkozásvezetés, alapanyag-, és  eszközköltség, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegy

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor létszáma betelt, kérlek válassz másik tábort, vagy jelentkezz a várólistára. 

Amennyiben megüresedik egy hely, a megadott elérhetőségek egyikén azonnal jelentkezem. 

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték