Szöszmötölő Kézműves Alkotótábor

2022. augusztus 8 – 12.      8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek / Parkerdei élmények rendezvényház  

Téma: Izgő-mozgó játékok.  Billegő, mozgó, mozgatható, repülő kézműves játékok barkácsolásában lehet részed a táborban, ahol naponta 4-5 féle különböző foglalkozásban próbálhatod ki magad. Fával, papírral, fonállal, nemezzel és rengeteg természetben található alapanyaggal szöszmötölünk és játszunk egész héten. Mozgásban a kreativitás, tarts velünk!

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (6-15 éves korig), akik szívesen végeznek aprólékos kézműves tevékenységet, szeretnek nyírni, ragasztani, nem idegenkednek a sokszínű alapanyagok használatától.

Ár: 25.000,-Ft /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő 

Kedvezményes ár: 24.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő szöszmötölők”, vagy „maszatoló testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő   (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Csak várólistára tudsz jelentkezni! Amennyiben a táborban felszabadul hely, a megadott telefonszámra értesítést küldök. 

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Szülői tájékoztató >>

Szülői nyilatkozat önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat a képrögzítés engedélyezéséről >>

Egészségügyi nyilatkozat >>

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek