Horgolda workshop

Mikor?   2024. május 25.  14.00 – 17.00

Hol?  Szarvas, Kossuth utca 28/1.

Mit csinálunk?   A workshopon a horgolás alaplépéseit tanuljuk meg, majd a varázskörből pihe-puha figurák, plüssök, állatkák készíthetők. A gyakorlott Horgoldások  amigurumi fonalakból is készíthetik kabaláikat, a kezdők pedig segítséget kapnak az első lépésekhez. Nincs lehetetlen, horgolni itt  mindenki meg tud tanulni!

Gyakorlott Horgoldásokkal a korábbi workshopon elkezdett munkákat folytatjuk és új mintát tanulunk, hogy a nyári táborban begyakorolhassuk mindezeket.

A régi-új, divatos kézműves technika, a horgolás tanulható meg a Horgolda alkalmakon. A kezdők megismerhetik a horgolás alapjait és egyszerű mintáit, eszközeit, a gyakorlottabbak figurákat horgolhatnak,  kisebb amigurumi kabalákat készíthetnek színes, szép fonalak felhasználásával. Gyakoroljuk, pontosítjuk az alaplépéseket a haladó horgolókkal, a kezdő Horgoldások színes, vastag, puha fonalakkal a horgolás alapöltéseit tanulhatják meg.

A foglalkozáson minden gyermek a saját, egyéni tempójában halad. Mintát, alapanyagot, a horgoláshoz eszközt,  segítséget, útmutatást kap, az elkészült alkotás hazavihető. Akinek saját eszköze, készlete van, nyugodtan használhatja.

Kinek ajánlom? Olyan lányoknak (7-16 éves korig), akik kellő türelemmel rendelkeznek, szeretnek társaságban fonni, horgolni, alkotni tudásszinttől függetlenül.  

Mi lesz még? Puding és cukorka és Bonifác, a tengerimalac is vár benneteket.

Részvételi díj:
 
4.000,-Ft/fő

Hány szabad hely van még?  0

Itt a Varróka! Az új kézimunka workshopon megtanulhatók a kézi-, és gépi varrás alapjai, öltéstechnikák. Ötletes, csajos program. Velünk tartanál?

Június 8-án lesz a következő foglalkozás.

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték