Horgolj Szőrmókot! horgolda workshop

Mikor?   2023. december 2.  14.00 – 17.00

Hol?  Szarvas, Kossuth utca 28.

Mit csinálunk?  Ugye vágysz egy Szőrmókra? Most elkészítjük a kedvenc téli plüssöd a Horgoldán. A horgolótűkkel az alaplépéseket, a szőrmók fonalakkal a díszítést kapja meg a puha figura. Kezdők és haladók is bátran nekiláthatnak. 

Aki egyedi ötletét pólófonalakkal vinné tovább, természetesen folytathatja a foglalkozáson. Ha a puha zsenília fonalakkal szeretsz horgolni, mondjuk Mikulást – nem akadály, hiszen nincs lehetetlen, horgolni itt  mindenki meg tud tanulni!

A régi-új, divatos kézműves technika, a horgolás tanulható meg a Horgolda alkalmakon. A kezdők megismerhetik a horgolás alapjait és egyszerű mintáit, eszközeit, a gyakorlottabbak figurákat horgolhatnak,  kisebb amigurumi kabalákat készíthetnek színes, szép fonalak felhasználásával. Gyakoroljuk, pontosítjuk az alaplépéseket a haladó horgolókkal, a kezdő Horgoldások színes, vastag, puha fonalakkal a horgolás alapöltéseit tanulhatják meg.

A foglalkozáson minden gyermek a saját, egyéni tempójában halad. Mintát, alapanyagot, a horgoláshoz eszközt,  segítséget, útmutatást kap, az elkészült alkotás hazavihető. Akinek saját eszköze, készlete van, nyugodtan használhatja.

Kinek ajánlom? Olyan lányoknak (7-16 éves korig), akik kellő türelemmel rendelkeznek, szeretnek társaságban fonni, horgolni, alkotni tudásszinttől függetlenül.  

Mi lesz még? Finom tea és hozzá teasütemény, de Roni, a kuckó cicája és Bonifác, a tengerimalac is vár benneteket.

Részvételi díj:
 
3.500,-Ft/fő

Hány szabad hely van még?   1

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték program