Horgolda workshop

Mikor?   2023. április 1.  14.00 – 17.00

Hol?  Szarvas, Kossuth utca 28.

Mit csinálunk?  Újra  elővesszük a horgolótűket és a fonalakat, hogy a varázskörökből készítsünk csecsebecséket, táskákat, húsvéti tojásokat, nyulat, csibét, kabalákat. Pólófonalazunk és kipróbáljuk, mit kezdhetünk a zsinórfonállal!

A régi-új, divatos kézműves technika, a horgolás tanulható meg a Horgolda alkalmakon. A kezdők megismerhetik a horgolás alapjait és egyszerű mintáit, eszközeit, a gyakorlottabbak figurákat horgolhatnak,  kisebb amigurumi kabalákat készíthetnek színes, szép fonalak felhasználásával. Gyakoroljuk, pontosítjuk az alaplépéseket a haladó horgolókkal, a kezdő Horgoldások színes, vastag, puha fonalakkal a horgolás alapöltéseit tanulhatják meg.

A foglalkozáson minden gyermek a saját, egyéni tempójában halad. Mintát, alapanyagot, a horgoláshoz eszközt,  segítséget, útmutatást kap, az elkészült alkotás hazavihető. Akinek saját eszköze, készlete van, nyugodtan használhatja.

Kinek ajánlom? Olyan lányoknak (7-16 éves korig), akik kellő türelemmel rendelkeznek, szeretnek társaságban fonni, horgolni, alkotni tudásszinttől függetlenül.  

Mi lesz még? Szörp és hozzá finom teasütemény, de Roni, a kuckó cicája mellett megismerhetitek Bonifácot, a tengerimalacot is.

Részvételi díj:
 
3.500,-Ft/fő

Hány szabad hely van még? 1

Irány a természet!

Tanulási segítség gyermekeknek

Csapatjáték program