Programok

Az élmény minden gyermeknek és felnőttnek jár!  

Mihez lenne kedved?

Alkotónap

Műhelyfoglalkozást, néhány órás alkotó – kreatív workshopot ajánlok gyermekeknek, felnőtteknek. Szeretsz barkácsolni, vagy megismernél új kézműves technikákat? Itt a helyed az alkotók közösségében! 

Túravezetés

Ökojátékpark, Meditációs tér, Bibliai-, fűszer és gyógynövénykert, ösvények, őzek, mókusok: mindez egy helyen a Szarvasi Arborétumban. Gyertek velem egy hosszú túrára, fedezzük fel az új élményeket, nyomokat, gyógyfüveket, a csendet.

Nyári táborok 2024

Igaz még tél van, de érdemes jelentkezni 2024-ben is a nyári táborokba, hiszen jó társasággal, sok kalanddal, szeretettel várunk minden természetbarát, kalandvágyó, szöszmötölni szerető gyermeket a Pepi-kertbe. Hamarosan jönnek a részletek..

Zöldsuli

Természetbúvár foglalkozások óvodásoknak, iskolásoknak. Akár 1-2 órás, vagy fél napos élményprogram, túra a természetben. Kíváncsi és bogaras a gyermeked? Itt a helye velünk, a Zöldsuli programokon! 

Csapatépítő program

Kell egy csapat! Bizalomerősítő, kortalan, élményalapú játékok a munkahelyi közösségben és a baráti társaságban is jól szerepelnek. Mi összehozunk benneteket, ha van kedvetek játszani és még helyszínt is ajánlunk.

Gyerekzsúr

Kincskeresés, parti, természet és játék. Ha újszerű és egyedi programot szeretnél gyermeked meglepetés bulijára, szívesen segítek. Fiatalos csapattal, sok játékötlettel, élményszerűen.