Programok

Az élmény minden gyermeknek és felnőttnek jár!  

Mihez lenne kedved?

Alkotónap

Műhelyfoglalkozást, néhány órás alkotó – kreatív workshopot ajánlok gyermekeknek, felnőtteknek. Szeretsz barkácsolni, vagy megismernél új kézműves technikákat? Itt a helyed az alkotók közösségében! 

Túra a Szarvasi Arborétumban

Ökojátékpark, Meditációs tér, Bibliai-, fűszer és gyógynövénykert: mindez egy helyen a Parkerdei élmények túrán a Szarvasi Arborétumban. Gyertek velem, fedezzük fel az új élményeket, csatlakozzatok a programokhoz, játékokhoz egy jó túrán! 

Nyári táborok 2022

Vakáció, élmények, barátok! Az idei nyári táborokba most érdemes jelentkezni, hiszen jó társasággal, sok kalanddal, szeretettel várunk minden természetbarát gyermeket a Pepi-kertbe. Ne maradj le Te sem!

Zöldsuli

Természetbúvár foglalkozások óvodásoknak, iskolásoknak. Akár 1-2 órás, vagy fél napos élményprogram, túra a természetben. Kíváncsi és bogaras a gyermeked? Itt a helye velünk, a Zöldsuli programokon! 

Csapatépítő program

Kell egy csapat! Bizalomerősítő, kortalan, élményalapú játékok a munkahelyi közösségben és a baráti társaságban is jól szerepelnek. Mi összehozunk benneteket, ha van kedvetek játszani.

Gyerekzsúr

Kincskeresés, parti, természet és játék. Ha újszerű és egyedi programot szeretnél gyermeked meglepetés bulijára, szívesen segítek. Fiatalos csapattal, sok játékötlettel, élményszerűen.