Programok

Az élmény minden gyermeknek és felnőttnek jár!  

Kíváncsi vagy milyen programok közül tudsz választani?

Őszi Szöszmötölő a természetben

A csodás őszi Arborétum színes kincseket rejt. Az őszi szünetben a természetben járva a lehullott leveleket, terméseket használjuk fel kreatív módon, új kézműves technikák alkalmazásával és játékkal. Minden nap új szöszmötölésre hívunk, tarts velünk a természetbe!

Alkotónap

Műhelyfoglalkozást, néhány órás alkotó – kreatív workshopot ajánlok gyermekeknek, felnőtteknek. Szeretsz barkácsolni, vagy megismernél új kézműves technikákat? Itt a helyed az alkotók közösségében! 

Zöldsuli

Természetbúvár foglalkozások óvodásoknak, iskolásoknak. Akár 1-2 órás, vagy fél napos élményprogram, túra a természetben. Kíváncsi és bogaras a gyermeked? Itt a helye velünk, a Zöldsuli programokon! 

Gyerekzsúr

Kincskeresés, parti, természet és játék. Ha újszerű és egyedi programot szeretnél gyermeked meglepetés bulijára, szívesen segítek. Fiatalos csapattal, sok játékötlettel, élményszerűen.

Csapatépítő program

Kell egy csapat! Bizalomerősítő, kortalan, élményalapú játékok a munkahelyi közösségben és a baráti társaságban is jól szerepelnek. Mi összehozunk benneteket, ha van kedvetek játszani.

Élménytréning

Nincs megoldhatatlan élethelyzet, nincs rossz gyerek! Nevelési, oktatási módszereket zöldítünk és játékosítunk. Szülők, pedagógusok, gyertek velem erre az új, motiváló és önismereti képzésre!