Programok

Az élmény minden gyermeknek és felnőttnek jár!  

Mihez lenne kedved?

Őszi madarász tábor szöszmötöléssel

A csodás őszi Arborétum színes kincseket és élményeket rejt. Az őszi szünetben a természetbe várjuk a madárbarátokat és minden nap új szöszmötölésre hívjuk a barkácsolni szerető gyerekeket.

Túra a Szarvasi Arborétumban

Ökojátékpark, Meditációs tér, Bibliai-, fűszer és gyógynövénykert: mindez egy helyen a Parkerdei élmények túrán a Szarvasi Arborétumban. Gyertek velem, fedezzük fel az új élményeket, csatlakozzatok a programokhoz, játékokhoz egy jó túrán! 

Alkotónap

Műhelyfoglalkozást, néhány órás alkotó – kreatív workshopot ajánlok gyermekeknek, felnőtteknek. Szeretsz barkácsolni, vagy megismernél új kézműves technikákat? Itt a helyed az alkotók közösségében! 

Zöldsuli

Természetbúvár foglalkozások óvodásoknak, iskolásoknak. Akár 1-2 órás, vagy fél napos élményprogram, túra a természetben. Kíváncsi és bogaras a gyermeked? Itt a helye velünk, a Zöldsuli programokon! 

Gyerekzsúr

Kincskeresés, parti, természet és játék. Ha újszerű és egyedi programot szeretnél gyermeked meglepetés bulijára, szívesen segítek. Fiatalos csapattal, sok játékötlettel, élményszerűen.

Csapatépítő program

Kell egy csapat! Bizalomerősítő, kortalan, élményalapú játékok a munkahelyi közösségben és a baráti társaságban is jól szerepelnek. Mi összehozunk benneteket, ha van kedvetek játszani.