Négyszögletű kerekerdő tábor

2024. augusztus 26 – 30.    8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Pepi-kert, Arborétum Rendezvénypark, Foglalkoztató épület

Téma: Játék és tanulás. A nyár utolsó táborában nem mindennapi kaland vár. Mesék, hősök és regények elevenednek meg köztünk, mi pedig játszunk velük. Kedvenc regényeitek történeteit (pl. Négyszögletű kerek erdő, Harry Potter regények, Percy Jackson regények, stb) karaktereit dolgozzuk fel játékos tevékenységekben: készítünk házakat, kerteket, isteneket, varázslényeket. A szárnyaló fantáziánkat már az iskolára is hangoljuk egy kicsit: írunk, olvasunk, vitázunk, rajzolunk, fejtörőket oldunk meg a nyárzáró – sulielőkészítő táborban.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (6-14 éves korig), akik szeretnek olvasni, játszani, beszélgetni és/vagy szükségük van az iskola előtti felkészülésre.

Részvételi díj:

Aromó: 31.500,-Ft /5 nap 8-16 óráig, napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, tanulási segítség, alapanyagok, eszközök, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegy

Dömdödöm: 20.000,-Ft /5 nap 8-12 óráig, tízórai + ebéd, oktatás, élménypedagógia, tanulási segítség, alapanyagok, eszközök, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegy

Vacskamati: 7.000,-Ft / nap 8-16 óráig, napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, tanulási segítség, alapanyagok, eszközök, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegy

Hány szabad hely van a táborban: 4

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni. 

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába az előző évek hasonló táborainak fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén, új kalandokkal, veletek! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték