Gyöngyfűzős Horgolda tábor

2024. július 8-12.   8:00 -16:00

Helyszín:
Szarvasi Arborétum /  Arborétum Rendezvénypark, Pepi-kert

Téma: Gyöngy és fonal. Egy hétig gyöngyöt fűzünk és horgolunk. A gyöngyfűzéssel most ismerkedő gyermekek mellett a korábbi Gyöngyfűző táborok és workshopok részvevőivel fűzünk gyöngyállatokat, bizsukat, díszeket és ékszereket a táborban. Ha érdekel a horgolás és az amigurumi figurák készítése, vagy szeretnél pólófonalazni, táskát horgolni, várunk a táborban, hiszen itt minden időt ennek a divatos hobbinak szentelhetsz. A remek csajos csapat a tábort kiállítással zárja.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Olyan lányoknak (8-16 éves korig), akik kellő türelemmel rendelkeznek, szeretnek társaságban alkotni tudásszinttől függetlenül. Haladó gyöngyfűzők, horgolók és a gyönggyel, fonállal most ismerkedő lányok jelentkezését is szívesen fogadjuk.

Ár: 31.500,-Ft / 5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, alapanyagköltség, eszközköltség, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi belépőjegy   

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor létszáma megtelt. Kérlek, válassz másik tábort.

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén a mellékelt tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték