Gyöngyfűzős Horgolós Tábor

2022. július 11 – 15.     8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek, Parkerdei élmények rendezvényház

Téma: Gyöngyözünk, horgolunk. Kezdő, a gyöngyfűzéssel most ismerkedő gyermekek mellett a korábbi Gyöngybagoly táborok és workshopok részvevőivel fűzünk gyöngyállatokat, bizsukat, díszeket a táborban délelőtt. Aki horgolni szeretne megtanulni, érdekli az amigurumi készítés, azt is várjuk a táborba, hiszen a délutáni órákat ennek a divatos hobbinak szenteljük. A táborban változatos gyöngyfűző technikákat (damilra, drótra fűzés, gyöngyszövés) és a horgolós öltéseket alkalmazzuk, gyakoroljuk. A tábort kiállítással és mini kreatív piaccal zárjuk.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika 

Kinek ajánlom: Olyan lányoknak (8-16 éves korig), akik kellő türelemmel rendelkeznek, szeretnek társaságban elmélyülten alkotni tudásszinttől függetlenül. Haladó “gyöngybaglyokat”, „Horgoldásokat” és a gyönggyel, fonállal most ismerkedő fiókákat is várok a táborba.

Ár: 25.000,-Ft / napi 3X étkezés, oktatás, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi belépő    

Kedvezményes ár: 24.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő gyöngybaglyok, vagy „fióka testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi belépő   (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Csak várólistára tudsz jelentkezni! Amennyiben a táborban felszabadul hely, a megadott telefonszámra értesítést küldök. 

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Szülői tájékoztató >>

Szülői nyilatkozat önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat a képrögzítés engedélyezéséről >>

Egészségügyi nyilatkozat >>

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek