Gyöngyfűzős Horgolós Tábor

2023. július 10-14.   8:00 -16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Pepi-kert, Parkerdei élmények rendezvénypark

Téma: Gyöngyözünk, horgolunk egész héten! Kezdő, a gyöngyfűzéssel most ismerkedő gyermekek mellett a korábbi Gyöngybagoly táborok és workshopok részvevőivel fűzünk gyöngyállatokat, bizsukat, díszeket és ékszereket a táborban. Aki szeretne megtanulni horgolni, érdekli az amigurumi készítés, vagy imád pólófonalazni, várjuk a táborba, hiszen itt minden időt ennek a divatos hobbinak szentelhet. Horgoldások, várunk benneteket! A táborban gyöngyfűző és kézimunka technikákat tanítunk, igazi csajos társasággal. A tábort kiállítással zárjuk.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika 

Kinek ajánlom: Olyan lányoknak (8-16 éves korig), akik kellő türelemmel rendelkeznek, szeretnek társaságban alkotni tudásszinttől függetlenül. Haladó “gyöngybaglyokat”, „Horgoldásokat” és a gyönggyel, fonállal most ismerkedő fiókákat is várunk a táborba.

Részvételi díj: 28.500,-Ft / napi 3X étkezés, oktatás, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi heti bérlet   

Kedvezményes részvételi díj: 27.500,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő gyöngybaglyok, vagy „fióka testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi heti bérlet   (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor létszáma megtelt. Kérlek válassz másik tábort, vagy jelentkezz a várólistára. Amennyiben megüresedik számodra hely, értesítelek a megadott telefonszámon.

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Irány a természet!

Tanulási segítség gyermekeknek

Csapatjáték program