Bringás kalandtábor

2024. július 15-19. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Arborétum Rendezvénypark, Pepi-kert, Parkerdő, Szarvas és térsége  

Téma: Kaland és kerékpár. Hosszabb, rövidebb kerékpártúrákon (kb. 10-12 km) bejárjuk Szarvas látványosságait, izgalmas természeti értékeit, közben megismerjük a vidék rejtett kincseit, újdonságait. Rövidebb bringás terepbiciklizéseken is kipróbálhatod magad, KRESZ-pályán, miközben a rendőri munkát is megismerheted. A bringás ügyességi versenyen az eredményes csapatokat kupával jutalmazzuk.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika és Csorbáné Dávid Ivett

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (10-15 éves korig), akik szeretnek kerékpározni, kirándulni hosszabb, rövidebb túrákon, képesek csoportban biciklizni és az időjárás és a terep nehézségeitől sem riadnak vissza. Felszerelt kerékpár kötelező! Biztonságos kerékpáros tudás elengedhetetlen.

Részvételi díj: 30.500,-Ft  /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegyek, program belépőjegyek  

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt, kérlek, válassz másik tábort!

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Galéria

A galériába az előző évek tábori fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén, újra, új kalandokkal, veletek! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték