Játékos kézműves foglalkozások

2022. november 3. 8.00-12.00 és 13.00-16.00 óráig

Helyszín: Szarvasi Arborétum Foglalkoztató épület

A csodás őszi Arborétum színes kincseket és élményeket rejt. Az őszi szünetben a természetben járva megfigyeljük a Pepi-kert színeit, a fák, levelek formáját és izgalmas terméseket, leveleket, gyűjtünk, amit felhasználunk a foglalkozáson. A szöszmötölés során előkerül a nemez, a gyöngy, a decoupage papír, az origami, vagy a makramé is. A játékos kézműves foglalkozásokat kis csoportban tartjuk az időjárási viszonyok figyelembe vételével szabad levegőn, valamint a Foglalkoztató épületben.

Kinek ajánlom?

Alkotni, barkácsolni, kézműveskedni szerető 6-14 éves korú diákoknak, akik szívesen töltik idejüket a szabadban, és tudnak elmélyülten szöszmötölni.

Mit csinálunk délelőtt és délután?

  • Őszi termések, levelek, bogyók gyűjtése, felhasználása ragasztással, gipsz öntéssel
  • Állatok készítése papírból, filcből
  • Gyöngyfűzés
  • Fonás, makramézás, horgolás
  • Mécsesek, kincsesdobozok készítése
  • Játék, barangolás, futás a kertben

Részvételi díj: A részvételi díj tartalmazza az arborétumi belépőjegyet, az oktatást, a foglalkozások eszköz és alapanyagköltségét, gyermekfelügyeletet.

Mókus délelőtt: 3.500,-Ft/fő/alkalom

Denevér délután: 3.500,-Ft/fő/alkalom

Bagoly napijegy (délelőtt + délutáni részvétel): 6.000,-Ft/fő/nap

A részvételi díj fizetéséről e-mailben tájékoztatót küldünk.

Étkezés: Tízórait, uzsonnát mindenki igény szerint hozzon magával. A helyszínen teát, zöldség-gyümölcs nasit, házi süteményt kínálunk. A részvételi díj nem tartalmazza az ebéd költségét, azonban igény esetén, napijegyes résztvevők  ebédeltetését biztosítani tudjuk 12-13 óra között a helyszínen a Vadászkürt Étterem segítségével.  Jelentkezéskor az étkezési igényt kérjük jelezni! A választható menüről információt küldünk a jelentkezőknek.)

Hány hely van még a táborban?:   5

Hol tudok jelentkezni a táborba? 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet a tábori programra.  Kérjük jelezni a bagoly napijegy, vagy a mókus délelőtti és denevér délutáni  jelentkezést és az étkezési igényt. A jelentkezés megerősítéséhez visszaigazoló e-mailt küldünk.

Mit kell még tudnom?

Kérjük, minden szülő töltse ki az alábbi nyilatkozatot, hozza magával az őszi táborba. A helyszínen is lesz mód a nyilatkozat kitöltésére, amennyiben szükséges.

Egészségügyi nyilatkozat >>

Szülői nyilatkozat – önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat – képrögzítésről >>

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték