Középkori kaland tábor

2022. július 18 – 22. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek, Parkerdei élmények rendezvényház,  Pepi-kert   

Téma: Tényleg sötét a középkor?! Az időszalagon lépkedve a tábor folytatásaként most a középkori lovagok életébe csöppenve ismerkedünk a régi idők legendáival, boszorkányaival. A hódítók, a honfoglalók nyomába eredünk és megismerjük a korabeli életet, zenét, a királyok és a törzsfők történeteit sok játékkal fűszerezve. Számos kalandos próbatételben mérjük össze erőnket és ügyességünket. A tábor végét különleges lakomával zárjuk és a csütörtök éjszakát az Arborétumban töltjük.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (8-15 éves korig), akik szeretik az izgalmas játékokat, leleményesek, kalandozók és érdeklődnek a legendák, a történelem iránt.

Ár: 25.000,-Ft /napi 3X étkezés + 1 vacsora, 1 éjszaka az Arborétumban, oktatás, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő    

Kedvezményes ár: 24.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő erényes lovagok, vagy úrhölgyek”, vagy „fegyverhordozó testvéreik” esetén /napi 3X étkezés + 1 vacsora, 1 éjszaka az Arborétumban, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi belépő   (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Szülői tájékoztató >>

Szülői nyilatkozat önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat a képrögzítés engedélyezéséről >>

Egészségügyi nyilatkozat >>

Galéria

A galériába a korábbi Ókori kaland tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek