Középkori kaland tábor

2023. július 17-21. 8:00-16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek, Parkerdei élmények rendezvénypark,  Pepi-kert   

Téma: Nem sötét, hanem hosszú a középkor! Az időszalagon lépkedve az előző év táborának folytatásaként idén a késő középkori emberek életébe csöppenünk. Megismerjük az uralkodók legendáit, a híres hadvezérek csatáit. A Hunyadiakkal a törökök nyomába eredünk, majd a reneszánsz kultúrába csöppenünk. Számos kalandos próbatételben mérjük össze erőnket és ügyességünket lovagi méltósággal. A tábor végét izgalmas portyázással zárjuk és 1 éjszakát a szabad ég alatt töltünk.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (8-15 éves korig), akik szeretik a régi mondákat, leleményesek, lovagiasak és érdeklődnek a legendák, a történelem iránt.

Részvételi díj: 28.500,-Ft /5 nap + 1 éjszaka (sátorban, szabad ég alatt, esti programmal), napi 3X étkezés + 1 vacsora, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet + 1 éjszakai gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi heti bérlet

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor létszáma megtelt. Kérlek válassz másik tábort, vagy jelentkezz a várólistára. Amennyiben megüresedik számodra hely, értesítelek a megadott telefonszámon.

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába a korábbi Ókori-, Középkori kaland tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték