Őszi Szöszmötölő a természetben

Őszi Szöszmötölő a természetben

Október 26-30.

Minden délelőtt  8.00-12.00 és minden délután 13.00-17.00 óráig

Csináld magad! játékos és kreatív foglalkozás gyermekeknek, diákoknak az őszi szünetben

Helyszín: Szarvasi Arborétum, Foglalkoztató épület

A csodás őszi Arborétum színes kincseket rejt. Az őszi szünetben a természetben járva a lehullott leveleket, terméseket használjuk fel kreatív módon, új kézműves technikák alkalmazásával és játékkal. Minden nap új szöszmötölésre hívunk, tarts velünk a természetbe! Minden, amit készítünk, hazavihető.

Kinek ajánlom?
Barkácsolni, játszani, kézműveskedni szerető 7-14 éves korú diákoknak, akik szívesen töltik idejüket akár a szabadban is. A délelőtti foglalkozásokat óvodás gyermekek számára is szívesen ajánlom, a délutáni programokat elsősorban az iskolás korosztály számára állítottam össze.

 

Hétfő – október 26.

délelőtt: Játsszunk a termésekkel:  Makk Marcsi mini – makett világát készítjük el  az Arborétumban található ágak, kérgek, termések felhasználásával.

délután: Gyöngyfűzés Gyöngybaglyoknak: Gyöngyállatokat, csajos ékszereket készítünk fűzéssel, a gyermekek  egyéni tudásának figyelembevételével.

Kedd – október 27.

délelőtt: Nemezeljünk Manót! Kipróbáljuk a tűnemezelést és filcbaglyot készítünk pici varrással.

délután: DIY DAY:  festék, gipsz, ékszerbeton és süthető gyurma felhasználásával csajos kiegészítőket készítünk. “Csináld magad” hangulatban őszi levelekből készül portré annak, aki szeretné.

Szerda – október 28.

délelőtt: Gyöngyfűzés Gyöngybaglyoknak: Gyöngyállatokat, csajos ékszereket készítünk fűzéssel, a gyermekek  egyéni tudásának figyelembevételével.

délután: Műgyanta kreatívkodás őszi bogyókkal: Megismerjük a műgyanta szuper erejét és kavicsok, növényi részek  felhasználásával természetes ékszert készítünk.

Csütörtök – október 29.

délelőtt:  Madáretető és madárkalács készítés. Fával, kéreggel kombinált egyszerű etetőket barkácsolunk, magvakkal és madárkaláccsal etetjük az Arborétum madarait.

délután: Barkácsoljunk színes, termés-kopogtatót. A különleges formájú termések, tobozok, levelek és bogyók mind a mi őszi ajtódíszünket fogják ékesíteni. Ez teljesen természetes.

Péntek – október 30.

délelőtt: Tök-jó tökölés: Mindenből tökkelütött figurákat készítünk, legyen az papír, nemez, filc, vagy tök.

délután: Gyertyamártás, mécses-, és lampion készítés. Változatos alapanyagokból barkácsolunk festéssel, ragasztással mintázunk. Igazi halloweeni hangulatban.

Részvételi díj: A részvételi díj tartalmazza az arborétumi belépőjegyet, a foglalkozások eszköz és alapanyagköltségét, gyermekfelügyeletet.

A foglalkozások ára (délelőtt, vagy délutáni részvétel): 2500,-Ft/fő/alkalom

Őszi szüneti napijegy (délelőtt + délutáni részvétel): 4500,-Ft/fő/nap

Őszi szüneti heti bérlet: 20.000,-Ft/10 alkalom

A foglalkozásokat kis csoportban, max. 10 fő részvételével tartjuk, ezért a jelentkezést add le minél gyorsabban itt, a weboldalon.

 

Legutóbbi Tábori élmények

További programok