Ókori kaland tábor

2021. július 19 – 23. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Vendégház, Kert 

Téma: Róma és Egyiptom. Az ókori nagy birodalmak korába csöppenve megismerjük a római-, és az egyiptomi kultúrát, a hadviselést, a korabeli életet. Piramist építünk, pajzsot, maszkot készítünk és kalandos játékban mérjük össze erőnket és ügyességünket. A tábor végét különleges ókori lakomával zárjuk és az éjszakát az Arborétumban töltjük.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika / VII. Kleopátra

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (8-15 éves korig), akik szeretik az izgalmas játékokat, leleményesek, kalandozók és érdeklődnek az ókori civilizációk, a történelem iránt.

Ár: 23.000,-Ft /napi 3X étkezés + 1 vacsora, 1 éjszaka sátorban az Arborétumban, oktatás, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín  

Kedvezményes ár: 22.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő szabad polgárok”, vagy „rabszolga testvéreik” esetén /napi 3X étkezés + 1 vacsora, 1 éjszaka sátorban az Arborétumban, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Jelenleg csak várólistára tudsz jelentkezni. Amennyiben megüresedik hely a táborban, a megadott telefonszámon azonnal értesítelek. Kérlek, addig válassz a többi tábori lehetőség közül.

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg.

Galéria

A galériába a tavalyi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén, újra, új kalandokkal, veletek! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek

A német szórakoztató