Kreatív

„Létfontosságú, hogy az ember időnként olyasmivel foglalkozzon, ami nem létfontosságú.” dr.Mérő László

Egyedi gyöngyékszerek

Mint minden jó dolog, ez is hobbynak indult. Megtalált. Jónéhány éve szerveztem először gyöngyfűző tanfolyamot kreatív hölgyek, asszonyok számára. A tanfolyam sikeres lett, a téma és az alkotás megérintett.

Azóta is örömmel készítek gyöngyékszereket, kreatív bizsukat és imádom a gyűrűket. Köszönet oktatóimnak, akiktől a gyöngyfűzés alapjait megtanulhattam: Maczkó Dórának és Debreczeni Ágnesnek.

Gyűrűgyár

A gyöngyök mellett a gombok szerelmese vagyok. Fémgombok mellett a fa-, bőr-, műanyag és textil gombok felhasználásával készítek gyűrűket. Minden, ami régiség, egyedi és kerek, nálam gyűrűvé alakul. 

Az ásvány, vagy egy izgalmas kő is alapanyag. Dekoratív gyűrű, ékszer készül a különböző mintázatú ásványgyöngyök felhasználásával.  Neked melyik tetszik?

Kenderfonás

A kenderfonás szintén hobby. Kenderfonó kézművesként évek óta tartok foglalkozásokat, elsősorban gyermekeknek. Közel húsz éve szervezem azokat a kézműves alkotótáborokat Szarvason, ahol a szövés, fonás, a makramé mellett a kumihimo fonás technikáját tanulhatják meg a gyermekek. Így a finommotorika fejlesztése mellé esztétikai öröm és élmény társul. Köszönöm Acsai Ferinek, hogy tanulhattam tőle.

Megtetszett valamelyik ékszer?

Albumokba rendezve találsz néhány egyedi darabot, ha szeretnéd, megvásárolhatod. A saját stílusodnak megfelelően megrendelésre bármilyen színben készítek neked ékszert, bizsut. Hívj, ha segíthetek!