Indián barkácstábor

2024. július 22-26. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Pepi-kert, Arborétum Rendezvénypark

Téma: Kincsek és szabadság. Idén a kaland az Andok hegyei közé repíti a táborozó gyerekeket. Az indiánok múltján, történetén keresztül ismerheted meg a természettel együtt élő nép életét, öltözékét, fegyvereit, életformáját. A táborban készíthetsz indián hangszereket, dobot, tomahawk-ot és fejdíszt, színes szeminol díszeket, ékszereket és csodás álomfogót. Kincskereső játék és nyomolvasás vár rád, kérlek, hozd magaddal az indiánsátradat és a kíváncsiságodat.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika / Csobogó forrás

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (8-15 éves korig), akik érdeklődnek az ősi kultúrák, legendák iránt, szívesen barkácsolnak, alkotnak változatos anyagokból és kíváncsiak.

Részvételi díj:

Lassú Folyó: 31.500,-Ft  /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegyek, program belépőjegyek  

Felkelő Nap: 35.500,-Ft  /5 nap + 1 éjszaka sátorban, napi 3X étkezés + 1 vacsora és reggeli, oktatás, szakvezetés, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegyek, program belépőjegyek  

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Kérlek, válassz másik tábort, vagy jelentkezz a várólistára.

Amennyiben megüresedik hely a táborban, értesítelek a megadott elérhetőségen.

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Galéria

A galériába a korábbi évek indián tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén, újra, új kalandokkal, veletek! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték