Harry Potter és a varázslények olvasótábora

2022. Június 27 – július 1.     8:00-16:00

Helyszín:
Szarvasi Arborétum /  Odvas rejtek, Pepi-kert, a Tiltott rengeteg

Téma: A varázshéten játékok során megelevenednek a Harry Potter regények történetei, készítünk újabb varázslókellékeket, bűbájitalokat, valamint a kert különös és legendás állatait, jelmezeket. A roxforti házak versenyében a bátorság és a barátság segíti a varázslótanoncokat, no és a regények ismerete.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika / McGalagony

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (10-16 éves korig), akik szeretik és olvassák a Harry Potter regényeket, érdeklődnek a varázslóvilág történetei iránt, szeretnek beszélgetni, játszani és próbálkoznak a regényírással.

Ár: 25.000,-Ft  /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő

Kedvezményes ár: 24.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő varázslók”, vagy „szellem testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő (Mugliknak magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Szülői tájékoztató >>

Szülői nyilatkozat önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat a képrögzítés engedélyezéséről >>

Egészségügyi nyilatkozat >>

A galériába a korábbi HP olvasótábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül, néhány videó is akad közöttük… Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled!

Ebben a videóban a tavalyi tábor hangulatába pillanthatsz be. 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek