Bringás Tábor kalandozóknak

2022. július 4 – 8. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek, Pepi-kert, Parkerdő, Szarvas    

Téma: Hosszabb, rövidebb kerékpártúrákon (kb. 10-12 km) bejárjuk a Körös-parti város látványosságait, közben megismerjük a vidék rejtett kincseit, érdekes újdonságait. Rövidebb bringás terepbiciklizéseken az Arborétumban is kipróbálhatod magad, ahol KRESZ és ügyességi versenyt is rendezünk a táborozóknak.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (10-15 éves korig), akik szeretnek kerékpározni, kirándulni hosszabb, rövidebb túrákon és az időjárás és a terep nehézségeitől sem riadnak vissza.

Ár: 25.000,-Ft  /napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, élménypedagógia, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő, belépőjegyek  

Kedvezményes ár: 24.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő bringások, vagy „bicajos testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi belépő, belépőjegyek   (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Szülői tájékoztató >>

Szülői nyilatkozat önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat a képrögzítés engedélyezéséről >>

Egészségügyi nyilatkozat >>

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled!