Bringás Tábor kalandozóknak

2023. július 3-7.  8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek, Pepi-kert, Parkerdő, Szarvas, Holt-Körös vidéke    

Téma: Hosszabb, rövidebb kerékpártúrákon (kb. 10-12 km) bejárjuk Szarvas látványosságait, izgalmas természeti értékeit, közben megismerjük a vidék rejtett kincseit, újdonságait. Rövidebb bringás terepbiciklizéseken az Arborétumban is kipróbálhatod magad, ahol KRESZ és kerékpáros ügyességi versenyt is rendezünk a táborozóknak.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (10-15 éves korig), akik szeretnek kerékpározni, kirándulni hosszabb, rövidebb túrákon, képesek csoportban biciklizni és az időjárás és a terep nehézségeitől sem riadnak vissza. Felszerelt kerékpár kötelező! Biztonságos kerékpáros tudás elengedhetetlen.

Részvételi díj: 28.500,-Ft  /napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, élménypedagógia, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi heti bérlet, belépőjegyek  

Kedvezményes részvételi díj: 27.500,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő bringások, vagy „bicajos testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín,  arborétumi heti bérlet, belépőjegyek   (Magyarázat: A kedvezmény „szarvasi” kedvezményként, vagy „testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 3

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled!