"Hangya" Természetbúvár tábor

2021. augusztus 2 – 6. 8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Vendégház, Kert  

Téma: Természetismereti foglalkozások, kísérletek, vizsgálódások játékosan az Arborétumban. A környezettudatos gondolatok jegyében megfigyeljük a kert növény,- és állatvilágát, meglessük a rovarokat. Túrázunk, növényismereti és csapatjátékokkal színesítjük a hetet és közben segítünk a kertészeknek a növényápolásban.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (7-14 éves korig), akik szeretik az állatokat, kíváncsian tekintenek a körülöttük lévő izgalmas mikrovilágra. Gyermekeknek, akik szívesen vizsgálódnak növények, állatok között a természetben.

Ár: 23.000,-Ft  /napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín, belépőjegyek  

Kedvezményes ár: 22.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő természetbúvárok”, vagy „hangya testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Jelenleg csak várólistára tudsz jelentkezni. Amennyiben megüresedik hely a táborban, a megadott telefonszámon azonnal értesítelek. Kérlek, addig válassz a többi tábori lehetőség közül.

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg.

Galéria

A galériába a tavalyi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézzetek körül ott is.  Találkozzunk idén, újra, új kalandokkal, veletek! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek

A német szórakoztató