"Hangya" Természetbúvár tábor

2022. augusztus 1 – 5.      8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek,  Pepi-kert, Parkerdei élmények rendezvényház  

Téma: Izgalmas természetismereti foglalkozások, kísérletek, vizsgálódások az Arborétumban. A zöld – barát gyermekekkel megfigyeljük a kert növény,- és állatvilágát, meglessük a rovarokat, kisemlősöket, a pávákat és az emukat is. Túrázunk, növényismereti és csapatjátékokat játszunk és közben segítünk a kertészeknek a növényápolásban. Bogarasok ne kíméljenek!

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (7-15 éves korig), akik szeretik az állatokat, kíváncsian tekintenek a körülöttük lévő izgalmas mikrovilágra. Gyermekeknek, akik szívesen vizsgálódnak növények, állatok között a természetben.

Ár: 25.000,-Ft  /napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő  

Kedvezményes ár: 24.000,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő természetbúvárok”, vagy „hangya testvéreik” esetén /napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépő   (Magyarázat: A kedvezmény “szarvasi” kedvezményként, vagy “testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

Szülői tájékoztató >>

Szülői nyilatkozat önállóan hazaengedhető diákról >>

Szülői nyilatkozat a képrögzítés engedélyezéséről >>

Egészségügyi nyilatkozat >>

Galéria

A galériába a  korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Élményprogram

Tanulási segítség gyermekeknek