Hangya Természetbúvár tábor

2024. augusztus 5-9.      8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Pepi-kert, Arborétum Rendezvénypark, Üvegház, Faiskola, Agrometeorológiai épület  

Téma: Csodák és állatok. Izgalmas természetismereti foglalkozások, megfigyelések, vizsgálódások várnak az Arborétumban. Ha kíváncsi vagy a körülötted lévő változatos élővilágra, meglesheted velünk a rovarokat, kisemlősöket, békákat, halakat, siklókat, a pávákat és az emukat is. Gyalogolunk, bicajozunk, állati jó csapatjátékokat játszunk, miközben segítünk a kertészeknek a növényápolásban. A fiatal természettudósok, állatbarátok legjobb tábora ez.

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (7-15 éves korig), akik szeretik az állatokat, kíváncsian tekintenek a körülöttük lévő izgalmas mikrovilágra. Gyermekeknek, akik szívesen vizsgálódnak növények, állatok között a természetben.

Részvételi díj: 31.500,-Ft  /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, alapanyag-, és  eszközköltség, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi belépőjegyek  

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor betelt. Kérlek, válassz másik tábort, vagy jelentkezz a várólistára.

Amennyiben megüresedik hely a táborban, értesítelek a megadott elérhetőségen.

A tábort a hatályos jogszabályok előírásainak betartása mellett rendezzük meg. Kérjük minden résztvevő esetén az alábbi tájékoztatót elolvasni  és nyilatkozatokat a tábor kezdő napján a táborvezetőnek átadni.

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába a  korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Táborozás 2024

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték