"Tücsök" Természetbúvár tábor

2023. július 24 – 28.    8:00 – 16:00

Helyszín: Szarvasi Arborétum / Odvas rejtek, Parkerdei élmények rendezvénypark, Pepi-kert, Üvegház, Agrometeorológiai épület  

Téma: Izgalmas természetismereti foglalkozások, megfigyelések, vizsgálódások várnak az Arborétumban. A természet iránt fogékony gyermekekkel megfigyeljük a kert növény,- és állatvilágát, meglessük a rovarokat, kisemlősöket, békákat, halakat, a pávákat és az emukat is. Gyalogolunk, bicajozunk, állati jó csapatjátékokat játszunk, miközben segítünk a kertészeknek a növényápolásban. Bogarasok ne kíméljenek!

Témavezető: Kugyeláné Décsei Mónika

Kinek ajánlom: Lányoknak, fiúknak (7-15 éves korig), akik szeretik az állatokat, kíváncsian tekintenek a körülöttük lévő izgalmas mikrovilágra. Gyermekeknek, akik szívesen vizsgálódnak növények, állatok között a természetben.

Részvételi díj: 28.500,-Ft  /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, szakvezetés, alapanyag, eszköz, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi heti bérlet  

Kedvezményes részvételi díj: 27.500,-Ft, amely vonatkozik ”szarvasi lakcímen élő természetbúvárok”, vagy „tücsök testvéreik” esetén /5 nap, napi 3X étkezés, oktatás, élménypedagógia, foglalkozások alapanyaga, eszköze, gyermekfelügyelet, helyszín, arborétumi heti bérlet  (Magyarázat: A kedvezmény „szarvasi” kedvezményként, vagy „testvér” kedvezményként érvényesíthető.)

Hány szabad hely van a táborban: 0

A tábor létszáma megtelt. Kérlek válassz másik tábort, vagy jelentkezz a várólistára. Amennyiben megüresedik számodra hely, értesítelek a megadott telefonszámon.

A jelentkezésről automatikus válasz e-mailt küld az oldal a megadott címre. A részvételi díj fizetéséről és a további tudnivalókról ezt követően küldök információt számodra. A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Figyeld a postafiókod!

Galéria

A galériába a korábbi tábor fotóiból válogattam. Sok-sok emlék található még a Játék és Tanulás facebook oldalán nézz körül ott is.  Találkozzunk idén újra, új kalandokkal, veled! 

Tanulási segítség gyermekeknek

Irány a természet!

Csapatjáték program